Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Idag avgörs ligorna

Fotbollschefen

Ledsen att bloggen inte har varit uppdaterad de senaste 3-4 dagarna. Allt jag tänkte skriva om har känts så oerhört meningslöst och oviktigt efter Ivan Turinas tragiska dödsfall.

Och jag tänker inte heller försöka blogga om Ivan. Min penna räcker inte till, det finns de som gör det så oerhört mycket bättre.

***

Hockey-VM sänds i TV4:s kanaler och har en viss påverkan på fotbollsutbudet i TV4 Sport de kommande helgerna. Några matcher från Ligue 1 har tyvärr fått flytta på sig. Men självklart är vi med ikväll kl 21.00 då PSG kan säkra ligaguldet vid seger mot Valenciennes på hemmaplan. Vinner PSG är det nio poäng och minst 35 mål ner till Marseille.

Daniel Kristiansson och Hans Backe är på plats i Paris för att kommentera guldmatchen. Kanalen är TV4 Sport och tiden 21.00.

Innan dess ska både Ajax och Juventus säkra sina ligatitlar i Eredivisie och Serie A. Ajax behöver “bara” slå Willem II medan Juventus behöver besegra bottenlaget Palermo. Matcherna startar 12.30 och 15.00 i TV4 Sport Xtra.

Annons
  • 12.30 Ajax-Willem II (TV4 Sport Xtra)
  • 15.00 Juventus-Palermo (TV4 Sport Xtra)
  • 21.00 PSG-Valenciennes (TV4 Sport)

***

Big news 1: I fredags blev det klart att TV4 har förvärvat rättigheterna till finalen i den italienska cupen, Roma-Lazio söndagen den 26 maj klockan 18.00. Matchen spelas i Rom, vilket borde innebära fullsatta läktare. Vi direktsänder i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se.

***

Att de orkar…

***

Big news 2: Finalen i Europa League kommer att sändas både i TV4 Sport och i TV4 Sport Xtra. Förra årets final sändes i TV4 Sport Xtra, vilket orsakade lite…reaktioner från tittarna.

Årets final spelas mellan Chelsea och Benfica, datumet är onsdag den 15 maj och tiden 20.45. Studiosändningen startar kl 20.00.

***

Det är vid stora nyhetshändelser som det blir tydligast vilken lagmaskin redaktionen på fotbollskanalen.se är. Jag är stolt över att TV4 har så pass bra nyhetsbevakning på nätet, till skillnad från våra konkurrerande tv-kanaler.

Annons

***

Big news 3: Kan jag tyvärr inte berätta. Inte än…

Publicerad 2013-05-05 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto