Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinhos högra hand

Fotbollschefen

Finaldags – igen.

Efter onsdagens dramatiska avgörande i Europa League är det dags för en ny direktsänd final i TV4 Sport. Det handlar om Copa del Rey och det handlar om Real Madrid mot Atletico Madrid.

Våra kommentatorer Niklas Jarelind och Hans Backe är på plats på Santiago Bernabeu och matchen startar kl 21.30.

Finalen direktsänds även på fotbollskanalen.se samt i TV4 Sport Xtra, för dig som vill se sändningen i HD-kvalitet.

***

TV4 News läggs ner efter endast 16 månader och jag lider med alla som har slitit hårt med kanalen. Däremot har jag inte tillräcklig kunskap om det hela och kan därmed inte bedöma om ledningen gör rätt eller fel.

Annons

Men det är alltid roligare att expandera och starta nya kanaler än att lägga ner.

***

En bra uppladdning för finalen i Copa del Rey är Johanna Garås intervju med José Morais, assisterande tränare i Real Madrid. Morais berättar om sin relation med landsmannen, chefen och vännen José Mourinho och om arbetsfödelningen mellan dem. Dessutom får man intressanta uppgifter om hur scoutingverksamheten i Real Madrid ser ut.

Programmet “Mourinhos högra hand” sänds i TV4 Sport kl 18.30.

***

Det poppar upp fler och fler intressanta poddar. Ni som läser bloggen vet att jag gillar “Off Air” med Suzanne Sjögren, Maud Bernhage, Karin Frick och Anna Brolin. Nu har Expressen dragit i gång “Pådden” med Patrick Ekwall och Mats Olsson.

***

Gillar SportExpressens etta i dag:

 ***

På söndag är det dags för en maratonsändning i TV4 Sport. Vi firar säsongsavslutning av Fotbollskanalen Europa och Club Calcio med nästan sex timmar direktsänd fotboll.

Annons

 

Publicerad 2013-05-17 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto