Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kidsen valde Idol-Kevin

Fotbollschefen

Klas Ingesson!

Nyheten small som en bomb vid lunchtid i dag. Den regerande svenska mästaren Elfsborg sparkar Jörgen Lennartsson och ersätter honom med VM94-hjälten Klas Ingesson. Det var som att trycka på en knapp, den väloljade maskinen fotbollskanalen.se satte omedelbart igång med ett imponerande nyhetsarbete.

På bara en timme hade vi nyheten om tränarbytet med bra snack med Elfsborgs ordförande Bosse Johansson, egna intervjuer med två av lagets mest framträdande spelare Stefan Ishizaki och Lasse Nilsson, en rewrite med Ingesson-citat och ett inlägg av vår krönikör Olof Lundh.

Dessutom lyfte vi fram ett gammalt avsnitt avEkwall vs Lundh” med Klas Ingesson.

Annons

Jag följde detta från avstånd och måste erkänna att jag ibland saknar pulsen som man får på en nyhetsredaktion. Det är sällan man får samma känsla om man jobbar med tablålagda TV-program.

***

Är man arbetsskadad när man pratar om Pippi Långstrump med sin snart treåriga dotter och av misstag kallar apan för Per Nilsson?

***

Apropå debatten om Kevin Walker och fotboll vs Idol – en kollega berättade en intressant historia idag. Hans son var knatte i matchen Hammarby-Sundsvall i söndags och gick ut på planen med spelarna. Under alla tidigare matcher med Hammarby som hemmalag ville kidsen hålla sin stora favorit Kennedy Bakircioglü i handen. Kennedy var kung!

Men inte i söndags, då ville alla gå ut med sin nye idol – bortalagets Kevin Walker.

***

Vilken kväll det blev för Sven Bertil Liljegren, redaktör på fotbollskanalen.se. Först vann Malmö FF mot Mjällby och tog ett jättekliv som SM-guldet. Sedan slog Everton Newcastle med 3-2 efter stor show av Romelu Lukaku i den första halvleken.

Annons

***

Åtta Champions League-matcher spelas ikväll och jag rankar Arsenal-Napoli som den mest intressanta. Två underhållande lag, två offensiva spelsätt och målgaranti. En match jag verkligen ser fram emot.

Hela rankningen:

  1. Arsenal – Napoli
  2. Borussia Dortmund – Marseille
  3. Porto – Atletico Madrid
  4. Ajax – Milan
  5. Steaua – Chelsea
  6. Celtic – Barcelona
  7. Basel – Schalke 04
  8. Zenit – Austria Wien

***

Big news coming up!

***

Publicerad 2013-10-01 08:43

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto