Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Allt om kvällens sändningar

Fotbollschefen

Snabblogg, det är mycket att göra i dag. Vill bara spalta ner lite info om kvällens sändningar i TV4, TV4 Sport Xtra och på fotbollskanalen.se.

Tablån i TV4:

  • 20.00 Studio
  • 20.45 Sverige-Tyskland
  • 22.35 Studio
  • 23.00 VM-kvalkväll med Fyran

Dessutom sänder vi även Turkiet-Holland i TV4 Sport med start klockan 20.00.

I studion på Friends Arena finns programledaren Anna Brolin med experterna Hans Backe och Olof Lundh. Kvällens kommentatorer är Lasse Granqvist och Jens Fjellström, som gör sin första tävlingsmatch ihop för TV4. Patrick Ekwall är intervjureporter.

Vi kommer att målplinga från övriga pågående kvalmatcher och att kontinuerligt uppdatera läget kring seedningsgrupperna. Om ni inte kan hålla er till klockan 20.00 och vill läsa på om seedningen rekommenderar jag professor Lundhs kompendium.

Annons

“VM-kvalkväll med Fyran” sänds från studion i TV4-huset, där Jesper Hussfelt och Anders Andersson kommer att ge tittarna resultat, bilder och genomgångar av samtliga grupper i VM-kvalet. Vi hälsar på Lars Lagerbäck efter hans ödesmatch i Oslo och går igenom lagen som Sverige kan ställas mot i playoffen.

TV4 Sport Xtra parallellsänder mellan 20.00 och 23.00, skillnaden är att sändningen i TV4 Sport Xtra är utan avbrott. De gångerna vi lämnar till reklam i TV4 fortsätter vi med mer studioanalyser och intervjuer i TV4 Sport Xtra.

Allt detta kan man se även på fotbollskanalen.se och i fotbollskanalens appar. Dessutom kan man följa allt som händer på den svenska bänken under matchens gång. Hur går snacket mellan Erik Hamrén och Marcus Allbäck? Hur mycket gnälls det på fjärdedomaren. Ni kommer att vara först att upptäcka när en spelare skickas till värmning eller när ett spelarbyte är på gång. Den här tjänsten är perfekt som “second screen”, om man väljer att se själva matchen i TV och den svenska spelarbänken i mobilen eller paddan.

Annons

Tidigare har vi ju haft vår “Zlatan-cam”, men lagkaptenen är avstängd i kväll och därför väljer vi att fokusera på den svenska bänken.

Det var nog allt…tror jag. Mejla till emir.osmanbegovic@tv4.se eller kontakta mig på twitter om det är något jag har missat eller om ni vill veta mer om någonting.

Om allting fungerar som det ska i kväll kommer jag att försöka hinna uppdatera bloggen med några bakom kulisserna-bilder från Friends Arena.

Till sist – lästips om kvällens viktigaste match.

Publicerad 2013-10-15 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto