Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN KICKOFF

TV: "Celta-fansen börjar inse vilken profil Guidetti är"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inget jätteavtryck på planen i ligapremiären. Men John Guidetti har ändå visat Celta Vigos fans vad han är för typ av spelare.
- De har väl börjat få en hint om vilken profil det är, säger Adam Pinthorp

I kväll väntar den andra ligamatchen för John Guidetti med Celta Vigo, då Rayo Vallecano väntar på hemmaplan. Och även om han gjorde en flera mål under försäsongen så har svensken en hel del kvar att bevisa, enligt Fotbollskanalens Spanien-expert.

- Hittills vet jag inte om han är så stor. Celta-supportrarna har väl börjat få en hint om vad det är för typ av profil det handlar om, när han redan under försäsongen klev och tog en straff. Han fick väl 20 minuter i premiären borta mot Levante och hann väl inte ge något vidare avtryck. Det är svårt att bedöma efter en match. Men han kommer ju få fler och fler chanser och mer speltid framöver, så det är bara för honom själv att ta vara på chanserna helt enkelt, säger Adam Pinthorp i programmet Fotbollskanalen Kickoff.

Emelie Ölander menar att John Guidetti gjorde ett bra val som skrev på för Celta Vigo.

- Han valde en liten mindre klubb där han har stora chanser till speltid, och han valde också en tränare och stab runt omkring tränaren som känner till John Guidetti väldigt väl. Han kan vara en profil utanför planen, men vi vet att när han är frisk och hel så visar han det på planen också.

Publicerad 2015-08-29 kl 10:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons