Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN NEWS

TV: "Tror inte att Hamrén kommer att satsa på många från U21-EM"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Idag tar Erik Hamrén ut sin landslagstrupp inför EM-kvalmatcherna mot Ryssland och Österrike.
- Jag tror inte Hamren kommer att satsa på många från U21-EM, säger Fotbollskanalens Martin Petersson inför uttagningen.

Det väntar två avgörande matcher i EM-kvalet för svensk del då Ryssland och Österrike väntar runt hörnet. Idag klockan 14.00 är det dags för Erik Hamrén att ta ut sin landslagstrupp där många hoppas få se några av U21-hjältarna från i somras.

- Extremt viktiga matcher och det är här det kommer att avgöras och jag gissar att det inte kommer vara många förändringar i truppen. Jag tror inte Erik Hamren kommer att satsa på särskilt många från U21-EM, säger Martin Petersson i dagens Fotbollskanalen News.

- Det här är kanske den viktigaste landslagstruppen på väldigt länge. Det är två avgörande matcher som väntar nu, Ryssland och Österrike i EM-kvalet. Går vi rent resten av matcherna så kan Sverige till och med förlora mot Ryssland i Moskva och ändå gå till EM. 

Med fyra matcher kvar i kvalet ligger Sverige tvåa i grupp G med tolv poäng - med fyra poäng upp till Österrike och lika många poäng ner till Ryssland.

Se hela Fotbollskanalen News i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-08-25 kl 11:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons