POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: "En match som Sverige bara ska vinna"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sverige jagar viktiga poäng i VM-kvalet mot Vitryssland på Friends Arena.
I kväll är det bara en sak som gäller.
- Det här är en match som Sverige bara ska vinna, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

Efter ett uppehåll sedan förlustmötet med Frankrike i november i fjol drar i kväll VM-kvalet igång igen för Sverige då Vitryssland gästar Friends Arena.

- Det här är en match som Sverige bara ska vinna. Även om man påstår att det inte går att plocka blåbär längre så ska man göra det, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

Förbundskapten Janne Andersson såväl som analytiker Jonas Thern har dock tidigare höjt ett varningens finger för Vitryssland.

- Det känns medvetet att man försöker varna och hissa flagg för att Vitryssland ska vara bra. Jag tror att det är ett sätt att väcka spelarna så att det inte blir underskattning, säger Andréas Sundberg.

I Fotbollskanalen On Tour diskuteras även hur Sverige kan komma att ställa upp i kväll.

- Där är Janne Andersson så pass rutinerad att han använder oss när han vill sända en signal till spelarna, att det är klart att det ska vara öppet och att det finns chanser att slå sig in i laget, men om man tittar tillbaka på de tävlingsmatcher som har varit så har man ändå kunnat se ganska fasta block i laget. Det känns som att det möjligvis är en eller två positioner som man kan bråka om inför den här matchen om man jämför med mötet med Frankrike borta då det var en lite mer defensiv betoning. Här kommer det nog vara en lite mer offensiv betoning, vilket kan betyda Oscar Hiljemark istället för Jakob Johansson, exempelvis, säger Olof Lundh.

Se hela Fotbollskanalen On Tour i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-25 kl 08:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå