Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: Jättepetning - men Ekwall och Lundh kräver tre poäng

Nästa

Avbryt
Försök igen

Den svenska startelvan bjöd på en petning av stora mått när Jonas Olsson ställdes över. Ändå kräver Fotbollskanalen On Tour tre poäng.
- Det ska bara bli seger, säger Olof Lundh.

Sverige tar sig an Montenegro på hemmaplan i EM-kvalet, men trots skadeproblem och avstängningar i backlinjen väljer Erik Hamrén att ställa över Premier League-spelaren Jonas Olsson.

- Det är uppenbart att Hamrén inte gillar honom som spelare, säger Patrick Ekwall när han och Olof Lundh går igenom den svenska startelvan inför matchstart.

- Man får väl förmoda att hans landslagskarriär mer eller mindre är över, fyller Olof Lundh i.

Tillsammans går de igenom lagdel för lagdel och analyserar valen förbundskaptenen gjort. Bland annat slår Lundh ett slag för Emil Forsberg, som han gärna hade sett som ytter istället för Erkan Zengin, medan Ekwall ifrågasätter varför den vänsterfotade Pierre Bengtsson återigen tar plats till höger i försvaret.

Men även om det finns frågetecken kring Blågult saknar Montenegro så pass många av sina storstjärnor, som Mirko Vucinic, Stevan Jovetic och Marko Basa, att Fotbollskanalen On Tour mer eller mindre ser svensk vinst som ett måste.

- Det måste vara tre poäng och jag tror att vi löser det, säger Patrick Ekwall, som även påpekar att montenegrinerna är avsevärt svagare på bortaplan än hemma.

Publicerad 2015-06-14 kl 16:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons