Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: Lundh kritisk till SvFF:s hantering: "De är inte ens synkade"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ilska från Lasse Richt och olika svar från Karl-Erik Nilsson och Håkan Sjöstrand.
Nu riktar Olof Lundh, i Fotbollskanalen On Tour, kritik mot Svenska Fotbollförbundets hantering av nyheten om att damlandslaget planerar att bojkotta Fotbollsgalan.

- Det var ju inte ett pressmeddelande som spelarna i damlandslaget skickade ut, utan det var ju jag som fick ett tips och till slut fick jag tag i en spelare som inte valde att ljuga utan bekräfta nyheten. Jag tycker det är rätt att inte ljuga. Att göra som Lasse Richt och gå till attack och snacka om att det är respektlöst... Den här typen av nyheter väljer man inte alltid själv när de ska komma ut. Jag tycker de överreagerar. Man måste kunna hantera att det kommer ut sådana nyheter, säger Lundh.

På herrlandslagets presskonferens inför måndagens play off-match mot Italien fick inte förbundskaptenen Janne Andersson eller lagkaptenen Andreas Granqvist svara på frågor om damlandslagets besked under söndagen.

- Jag kan respektera att de styr bort den frågan, men att visa den ilskan (som Richt gjorde) förstår jag inte. Sen behöver kanske förbundet jobba på sin internkommunikation när Karl-Erik Nilsson talar om att det är ett missförstånd och generalsekreterearen Håkan Sjöstrand säger att de som inte vill vara med i landslaget inte ska vara med. De är inte ens synkade själva. Där behöver de nog jobba igenom det. Det här är frågor man måste leva med.

Också i söndagens On Tour:
- "Ventura får aldrig mer ett jobb på hög nivå om Italien missar VM"
- Italien försöker påverka domaren via Fifa

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren ovan.

Publicerad 2017-11-12 kl 21:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons