Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: On Tour från Algarve - Jansson om att stå bakom Rinne: "Kunde inte lägga mig ner och dö"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Oscar Jansson är given i ÖSK-målet. Annat var det förra säsongen - när han fick stå bakom Jacob Rinne.
- Det är klart att man är besviken när man inte spelar, säger Jansson i Fotbollskanalen on Tour i Parchal, Portugal.

Oscar Jansson gick från förstamålvakt i Örebro SK till att förra säsongen vara bänkad. Jacob Rinne var förstavalet och Jansson fick stå tillbaka. Efter att Rinne lämnat för belgiska Gent fick Jansson på nytt förtroendet, och inför säsongen 2017 är det ingen tvekan om vem som är etta i ÖSK.

Efter 1-0 i träningsmatchen mot Ålborg under tisdagen, där Jansson fick göra några fina räddningar, såg målvakten tillbaka på situationen förra året.

- Man är alltid besviken när man inte får spela. Men det är väl lite min mentalitet att inte lägga mig ner och dö. Sen spelade jag ändå majoriteten av matcherna förra året. Det är klart att man är besviken när man inte spelar. Men i den här branschen kan man inte sätta egot först utan man måste hela tiden tänka på längre fram och vad som kommer, säger Jansson.

- Jag hade en jättebra dialog med tränarteamet, och de visste väl om min besvikelse så och såg det väl på mig. Men jag krigar mig kvar och nu är det lite lättare.

Programmet gästas också av Johan Mårtensson.

Se Fotbollskanalen on Tour från Parchal i spelaren ovan. Programmet spelades in efter ÖSK:s 1-0-seger mot Ålborg under tisdagen.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-01 kl 07:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons