Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
30v

TV: On Tour: Hårda sågningen efter krossen: "Vågar inte säga att det inte var uppgjort"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren ovan.

Saudiarabien föll ihop totalt i VM-premiären mot Ryssland.
I Fotbollskanalen On Tour är omdömet hårt:
- Saudiarabien var fruktansvärt dåliga. Vissa ingripanden som målvakten gjorde var ju så att man började undra, säger Andréas Sundberg.

VM-premiären mellan Ryssland och Saudiarabien blev en lekande lätt match för värdnationen. Slutresultatet skrevs till hela 5-0. 

- Saudiarabien var fruktansvärt dåliga. Och vissa ingripanden som målvakten gjorde var ju så att man började undra... Man har ju lärt sig från dig att man inte ska lite på någon. Så på frågan om den var uppgjord eller inte så vågar jag inte säga att den inte var uppgjord, säger Andréas Sundberg.

Flera gånger under matchen så zoomades Rysslands president Vladimir Putin och Saudiarabiens kronprins bin-Salman in på läktaren.

- Vi såg Putin skaka hand med kronprins bin-Salman, hur kan de skaka hand när de gör mål? Det kändes också lite riggat, säger Olof Lundh.

On Tour diskuterar också det senaste från det svenska landslaget, bland annat om scouten Lars Jacobsson som kördes ut från Sydkoreas träning efter att ha spionerat och om Janne Anderssons ilskna reaktion på en svit-artikel.

Publicerad 2018-06-14 kl 19:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons