Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: On Tour med Janne Jönsson - kan förstärka HBK: "Vi är väl i fyndlådan"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Jönsson är nöjd med konkurrenssituationen i sitt HBK.
Men tränaren öppnar samtidigt för förstärkningar.
- Det är inte omöjligt att vi ska försöka spetsa med en eller två spelare till, säger Jönsson i Fotbollskanalen on Tour.

Halmstads BK är ett av de svenska lag som befinner sig i Spanien för träningsläger. Tränaren Janne Jönsson var nöjd efter att laget spelade 1-1 med Elfsborg i den första matchen på lägret.

- Den stärkte nog upp oss. Mot ett bra lag så tyckte jag vi var jämnspelt i alla fall och kanske att vi letade upp lite plus för vår del i antalet målchanser. Men att vi hängde med och att vi känner så här långt att vi kunnat variera. Vi har en 15, 16, 17 som kan vara med och konkurrera, så det är en nyttig konkurrenssituation, säger Jönsson i Fotbollskanalen on Tour från Salou, Spanien.

HBK-tränaren är nöjd över var truppen står just nu. Samtidigt så är han öppen med att det kan komma in ett par förstärkningar innan säsongen börjar.

- Vi är ödmjuka som vi ska vara och vi är medvetna om att vi är unga och vi behöver lära oss och att vi behöver bli lite bättre för varje dag. Men med det unga kapitalet, med några fina typer till det och så efterledes så är det inte omöjligt att vi ska försöka spetsa med en eller två spelare till. Så då är vi så bra rustade vi kan vara och jobba vidare med försäsongen.

Janne Jönsson öppnar alltså för förstärkningar. Men HBK-tränaren är medveten om att klubben inte kan sikta för högt när de letar nyförvärv.

- Vi är väl i fyndlådan men det finns en del. Vi får försöka vara kloka i de investeringar som är. Fyndlådan plus då om det finns, säger Jönsson.

- Det ska finnas något utrymme. Men nu är jag väldigt fokuserad, och det ska man alltid vara, på de killar som finns här. Ut och prestera i dag på träningen, i morgon på träningen.

Se Fotbollskanalen on Tour med Janne Jönsson i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-06 kl 15:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons