Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: On Tour om ratandet av Carlgren: "Måste kännas förjävligt för honom"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kristoffer Nordfeldt kallades in som ersättare i landslaget. Nu går han rakt in i startelvan mot Ungern - före Patrik Carlgren.
- Det är klart att det är märkligt, säger Andréas Sundberg i Fotbollskanalen on Tour.

Fotbollskanalen är on Tour på matcharenan i Budapest där Sverige i morgon, tisdag, möter Ungern i en landskamp. Janne Andersson bekräftade under presskonferensen inför matchen Sveriges startelva. Där bland annat Sam Larsson går in från start. Startar gör också inkallade Kristoffer Nordfeldt, före Patrik Carlgren som varit med på hela samlingen. Det fick Olof Lundh att dra en referens till hösten 2011.

- För att återknyta till Ungern, där Oscar Wendt gjorde en dålig match, flyttades upp på läktaren och Erik Hamrén tog från läktaren Martin Olsson som hoppade bock över Behrang Safari som suttit på bänken och rakt in i startelvan. Det är ju en sån Janne Andersson gör nu med Kristoffer Nordfeldt över Patrik Carlgren som har varit med i truppen hela vägen. Som tredjemålvakt och sen andramålvakt när Karl-Johan Johnsson åkte hem, men nu är han tredjemålvakt, säger Lundh i Fotbollskanalen on Tour.

Janne Andersson förklarade valet med att de i den nya ledningen inte har sett Nordfeldt och vill göra det. Och att de redan har koll på Carlgren.

- Det är ändå lite konstigt, säger Lundh.

- Det måste kännas förjävligt för honom. Han har varit med i truppen här varje gång och så kommer Nordfeldt från ingenstans och kör om honom, det är klart att det är märkligt, säger Andréas Sundberg.

I övrigt så ändrar Sverige en hel del i den elva som pressade Frankrike i VM-kvalet. Precis som Ungern gör från den elva som besegrade Andorra med 4-0.

- Det är inte många som spelade kvalmatchen, kanske fyra stycken. Sen är det reservspelare, säger Sundberg.

Se Fotbollskanalen on Tour i spelaren ovan

Ungern-Sverige

Se landskampen i TV12, med sändningsstart 19.00 tisdagen 15/11. Avspark 19.45.

Publicerad 2016-11-14 kl 18:38

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER