Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
28v

TV: Tjafset om Janne Anderssons presskonferens: "Elakaste jag varit med om"

Foto: TV4/Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren.

Det svenska landslaget är samlat i Båstad inför sommarens VM.
I dagens Fotbollskanalen On Tour diskuteras första tiden av samlingen - och där har Olof Lundh och Andréas Sundberg olika åsikter om Janne Anderssons presskonferens.

VM närmar sig mer och mer för det svenska landslaget, och om tre veckor spelar man VM-premiär mot Sydkorea i Ryssland. Just nu befinner sig landslaget i Båstad där man laddar inför mästerskapet, och i dagens Fotbollskanalen On Tour diskuteras vad som kom ut från dagens presskonferens med förbundskapten Janne Andersson.

- Ingenting, egentligen. Det var inte den bästa presskonferensen. Han berättade mest om träningen i dag, att han ville ha många spelövningar på träningen för att spelarna skulle få igång känsla och få igång fötter och huvud, säger Andréas Sundberg, varpå Olof Lundh svarar:

- Det var det elakaste jag har varit med om. Jag tycker ändå att man måste hylla Janne Andersson. Den frågan som behövde ställas om Ryssland och att man jobbat med Human Rights Watch - en sådan fråga till Erik Hamrén och han hade sett ut som ett rådjur i strålkastarljuset. Men Janne svarade på flera frågor om det.

Lundh fortsätter:

- Jag tycker att han hade många bra svar och en nykter syn. Jag gillar att förbundet har gått i en riktigt i att man inte skäms över att prata om sådana här saker, att det är problematiskt att VM går i Ryssland. Inte att man ska bojkotta eller att fotbollen inte är viktig, men att man ändå kan belysa att det är problematiskt att det går där och att man fått höra om Tjetjenien-situationen och att de förföljer homosexuella. Så jag måste hylla honom när Sundberg ger honom en tackling!

Se hela programmet i spelaren ovan.

Publicerad 2018-05-28 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons