Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

- Bli en vinnare i längden

”Det bästa i livet är att spela och vinna”, sa den legendariske gamblern Nick the Greek en gång i tiden.
På frågan vad som är näst bäst svarade Nick:
”Att spela och förlora …”.

Nick the Greeks visdomsord sammanfattar ganska bra mitt eget förhållande till spelets underbara värld. Jag kan visserligen nämna åtminstone ett par saker som tränger sig in mellan Nicks båda livspassioner men det förändrar inte det faktum att jag spelar för att det är roligt, för att jag trivs med det.

Spel på sport är, vill jag först och främst klargöra, inget man blir rik på utan ansträngning. Det krävs, för att citera min favoritskådis Wesley Snipes i min favoritfilm White men can’t jump, ”hard got damned work” för att lyckas fullt ut och inte ens med det som premiss är det säkert att resultatet alltid blir lyckat, i alla fall inte på kort sikt.

Men arbetar du målmedvetet, läser på ordentligt – kunskap är makt! – och klarar av att ta förluster ibland (det är en förutsättning i den här branschen), är sannolikheten stor att spelandet ge dig en bra extrainkomst varje månad. Vill du tjäna de riktigt stora pengarna krävs det erfarenhet, mod, klokhet, disciplin och en inte så ringa portion tur.

I tre olika delar
guidar jag dig genom speldjungeln, ger tips till hur du ska tänka och agera och lär ut grunderna samt lite tips och tricks i livespelets underbara värld.
Bara att hänga med så kanske även du blir en vinnare i längden …

Publicerad 2010-10-01 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons