1,95 på klar Bajenseger

Fotbollskanalen

2-1-ledningen blev 2-2 i matchens absolut sista sekunder senast. Att Hammarby nu tar revansch och besegrar tabelljumbon Trollhättan med minst två mål ger 1,95 hos bet-at-home.com.

Hammarby var det klart sämre laget under den första halvleken i bortamötet med Gif Sundsvall senast. Hemmaledningen med 1-0 efter 45 minuters spel var i underkant och när gästerna kvitterade till 1-1 genom David Johansson i den 52:a minuten var det knappast rättvist.

Hammarby växte dock in i matchen och Tobias Holmqvist kunde också göra 1-2 i den 72:a minuten.
Det resultatet såg ut att stå sig matchen ut.
Men i matchens absolut sista sekunder kunde Christian Brink, efter flera fina GIF-chanser, göra 2-2.
Bittert för Hammarby – men knappast orättvist.

I dag tar Hammarby emot tabelljumbon Trollhättan och det sistnämnda laget var också inblandat i en högdramatisk match senast. Marcus Dahlins fullträff i den 52:a minuten betydde 3-0 i hemmamötet med Brage – men matchen var långt ifrån avgjord.

Brage reducerade två gånger om och hann också kvittera till 3-3 innan matchen var över.

Nu väntar ett riktigt tufft bortamöte för L-O Mattssons manskap och för er som tror på klar Hammarbyseger, delvis vinst med minst två mål, ger det 1,95 hos bet-at-home.com.

Att Hammarby vinner med exakt ett måls marginal ger 3,50. Kryss eller seger för Trollhättan betalar höga oddset 2,70 hos bet-at-home.com.

Publicerad 2010-08-01 kl 15:30