POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN
10å

Åhman-Persson ur Superligan: ''Inte tänkt på framtiden''

På torsdagen blev det klart att Robert Åhman-Persson åker ur Superligan med sitt Viborg. Tungt för mittfältaren som har målet att komma med till U21-EM på hemmaplan.

- Visst det kanske inte är så positivt att spela i ett lag som spelar i andradivisionen. Just nu har jag inte tänkt så mycket på framtiden. Jag har kontrakt över 2010, säger han till FotbollDirekt.com.

Det var efter tre matcher från start och fem inhopp förra året som Robert Åhman-Persson valde att lämna AIK och skriva på för Viborg. 21-åringen har varit mer eller mindre ordinarie hela säsongen, men kunde inte förhindra att Viborg degraderades med två omgångar kvar att spela. Mittfältaren är inte alls nöjd med vad han har presterat den här säsongen.

- Nej, jag är inte alls nöjd. Det kan man inte vara när vi trillar ur. Däremot kom jag hit för att spela och det har gjort. Förutom några matcher i vinter när jag var skadad.

Förutom klubblaget fokuserar den förre AIK-spelaren på EM för U21-landslag nästa sommar.
- Absolut, det är en stor turnering och ett mål jag har. Det gäller att prestera bra i klubblaget och fokusera på det så kommer landslaget som en bonus, säger Robert Åhman-Persson.

I Viborg spelar också målvakten John Alvbåge och laget tränas av Hans Eklund.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-16 kl 14:20
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå