Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Ålborg vinner till 1,90

Ålborg har både god form och fin statistik mot Esbjerg. Det är två saker som talar för hemmavinsten till 1,90 hos bet-at-home.com.

Ålborg är ett av de formstarkare lagen i ligan inför dagens match mot Esbjerg då de endast förlorat en gång sedan omstarten den 8 mars och har nu inte förlorat på sju matcher samt vunnit två i rad. I senaste omgången var det ligatvåan Odense som kom på besök och fick då se sig besegrat med 0-1 och vid ny seger i dag avancerar Ålborg upp på tredje plats i tabellen med enbart fyra poäng upp till Odense. Ålborg är stabilt hemma på Energi Nord Arena och förstärks i dag av återkomsterna av Wähler, Fredheim Holm samt Nielsen. På minuskontot finns Würtz som är avstängd samt Tracy som är skadad.

Esbjerg föll med 2-3 i förra omgångens bortamöte med FC Köpenhamn och även om laget bara är två poäng bakom Ålborg har de inte gått speciellt bra efter omstarten. På de hittills nio avverkade matcherna har det bara blivit två segrar samt två oavgjorda och fem förluster. Till dagens match är Klarström tillbaka från avstängning medan Kusi-Asare petas ur truppen.

På de sex senaste mötena här lagen emellan har Ålborg vunnit vi fem tillfällen medan ett oavgjort resultat noterats. Ålborg bibehåller nu sin form och avfärdar Esbjerg till 1,90 hos bet-at-home.com.

Publicerad 2010-04-19 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons