Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Arsenal betalar bäst

Tre engelska lag har tagit sig vidare till slutspelet i Champions League. Serieledaren i Premier League, Chelsea, är favorit att gå längst av de engelska lagen.

Vilka lag som möts i åttondelsfinalerna är i skrivande stund oklart men helt klart är att lag från samma nation inte kan ställas mot varandra. Att Chelsea, som leder Premier League och som gick obesegrat genom gruppspelet, ska nå längst i slutspelet av de tre engelska lagen betalar 2,20 hos ett engelskt spelbolag. Chelsea har som bäst slutat tvåa en gång, då de föll mot Manchester United i finalen 2008.

Manchester United har däremot lyckats i denna turneringen. De två senaste åren har laget varit i final, 2008 besegrades alltså Chelsea och förra säsongen föll laget mot Barcelona. United har allt som allt stått som slutsegrare vid tre tillfällen, 1968, 1999 samt 2008. Att Sir Alex mannar ska avancera längst i år ger 2,87 i odds.

Och så har vi till sist Arsenal, som precis som Chelsea aldrig vunnit UEFA Champions League men har en andraplats som bäst. 2006 var året då ”Gunners” till final där Barcelona blev övermäktigt. Det engelska spelbolaget erbjuder 3,25 på att Arsenal når längst av de kvarvarande engelska lagen i årets turnering.

Publicerad 2009-12-10 kl 12:15
Annons
Annons
Annons