Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Athletic på San Mamés ett bra spel

Med Europaplatser i sikte avfärdar Athletic planenligt Valladolid inför den fanatiska hemmapubliken. Ettan betalar 1,78 hos betfair.com.

Athletic har häng på Europaplatserna då laget endast är en poäng efter Deportivo på sjätteplats, som innebär kval till Europa League, och sex poäng ifrån Sevilla på fjärdeplats. Hungern efter spel ute i Europa även nästa säsong är stor och kommer klart väga in i dagens match mot nedflyttningshotade Valladolid. Athletic har den här säsongen tagit sju vinster på elva matcher på San Mamés gräsmatta och spelat en oavgjort samt förlorat vid tre tillfällen. I förra omgången nådde laget 0-0 i bortamötet med Sevilla och senaste hemmamatchen kördes Tenerife över med 4-1. På skadelistan finns Koikili, Zubiaurre, Bóveda, Aitor Ocio och Ion Vélez.

Valladolid är i starkt poängbehov och är sett till de åtta senaste matcherna det formsvagaste laget i La liga med sin fyra poäng (0-4-4). Laget ligger på nedflyttningsplats med fyra poäng upp till Zaragoza på säker mark. Bortaspelet har hittills inbringat åtta poäng på elva matcher via en vinst samt fem oavgjorda. Gästerna har fortsatta frågetecken för Canobbio, Prieto, Pelé och Nivaldos medverkan.

Oddset 1,78 på ettan, hos betfair.com, känns bra och får klartecken till spel.

Publicerad 2010-03-07 kl 13:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons