Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Atletico vinner EL-finalen

Atletico Madrid är favorit inför Europa League-finalen. Det är även något som vi känner oss trygga med och spelar på spansk vinst i mötet med Fulham till 2,20 hos betfair.com.

Europa League-finalen spelas på Hamburg Arena i Tyskland och på vägen dit har Atletico Madrid i tur och ordning förpassat Galatasaray, Sporting Lissabon, Valencia och Livrpool ur turneringen.

Senast var det alltså storlaget Liverpools tur att falla offer för det spanska huvudstadslaget genom att först förlora i Madrid med 0-1 och sedan, efter förlängning hemma på Anfield, bli utslaget via ett 1-2-resultat. Diego Forlán svarade för mål i båda matcherna och kommer på nytt bli en viktig kugge i jakten på turneringssegern.

Fulham har haft en något enklare väg till finalen då de ställts mot ett ojämnt Juventus, Wolfsburg, Shakhtar Dontesk samt Hamburg. Londonlaget tog sig till final genom att först spela 0-0 i Tyskland mot Hamburg för att sedan vinna med 2-1 hemma på Craven Cottage.

Bobby Zamora och
Zoltan Gera har svarat för sex mål vardera i turneringen och ligger en bit upp i skytteligatabellen. Frågetecken finns dock för Zamora och kan han inte medverka är det ett tungt avbräck för britterna.

I slutändan är Atletico ett skickligare lag och därmed synas betfairs 2,20 på ettan!

Publicerad 2010-05-12 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons