Båda lagen gör mål i supermötet

Fotbollskanalen

Den regerande Europamästaren, Barcelona, får onekligen det tufft att nå årets Champions League-final. Ett 1-3-underläge ska vändas i kvällens hemmamöte med Inter och i takt med att Barcelona satsar offensivt kan Eto’o och Milito komma att utnyttja de kontringar som uppstår.

Semifinalmöte nummer ett började bra för Barcelona då de tog ledningen redan efter 19 minuters spel genom Pedro, men sedan gick det bara utför. Sneijder kvitterade till 1-1 drygt tio minuter därefter och sedan kunde Maicon samt Milito fullborda vändningen och fastställa slutresultatet till 3-1.

Målskytten Sneijder har nu skakat av sig den muskelskada han ådrog sig i helgens möte med Atalanta och är redo för spel, något som är oerhört viktigt för Milanolaget. Barcelonas Puyol drog på sig ett gult kort i första mötet vilket innebär att försvarsspelaren är avstängd i kvällens glödheta returmöte.

En hejdlös offensiv är att vänta från Barcelona och att de får håll på Inter känns mer eller mindre givet. Nästan lika troligt känns det att Inter kommer att utnyttja de ytor som ges och minst en boll ska gästerna kunna rullan in under 90 minuters spel. Mötet på Camp Nou i gruppspelet lagen emellan slutade med en 2-0-seger för Barcelona men ingen match i CL är den andra lik. Ett bra exempel på det är att jämföra Inters 3-1-seger på hemmaplan senast med 0-0-mötet i gruppspelet.

Att båda lagen gör mål känns som ett mycket intressant spel och får följaktligen en syn till 1,74 hos betfair.com.

Publicerad 2010-04-28 kl 11:35