Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Beckham är årets julklapp

Hem till England? Eller åter till Spanien eller Italien? Nu kan du spela på i vilket land David Beckham kommer spela fotboll efter januari-fönstrets stängning.

Julen närmar sig och flera engelska klubbar har för avsikt att ge sina fans en annorlunda och oväntad julklapp i form av superstjärnan David Beckham. 35-åringen är fortfarande kontrakterad med sin amerikanska klubb Los Angeles Galaxy men precis som ifjol är det aktuellt med en utlåning av Beckham under vintern.

De två senaste säsongerna har Beckham lånats ut till Milan i Serie A men den här vintern är det de engelska klubbarna som verkar hetast på gröten över att få tillgodogöra sig den före detta landslagsmittfältarens tjänster. Vi skriver före detta då Beckham inte dragit på sig den engelska landslagströjan sedan före VM och en flytt, tillfällig eller permanent, tillbaka till Europa skulle förstås stärka hans aktier hos förbundskaptenen Fabio Capello.

Everton är den
klubb som varit mesta aktiv för att knyta till sig Beckham i vinter. Managern David Moyes, som faktiskt under en kortare period i Preston själv spelat ihop med en ung Beckham, har uttryckligen erbjudit sin namne en plats i The Toffees startelva. Beckham uppges dock ha tackat nej men Moyes säger sig fortfarande stå med famnen öppen om Essex-grabben ändrar sig. En annan klubb
som nämnts som en stark kandidat till att knyta till sig Beckham är London-laget West Ham. Beckham är ju en ”East End-boy” och Hammers-fansen skulle säkerligen älska att få ”Becks” i julklappssäcken.

”Han är fortfarande
en stor spelare och det skulle vara fantastiskt om han ville komma hem och spela för West Ham. David har en stående inbjudan från oss” sade klubbägaren David Gold redan i somras.

Det engelska spelbolag som erbjuder odds på i vilket land Beckhams nästa klubbadress blir har, trots dennes nobb av Everton, England som favorit till 2,00. Att han återigen hamnar i Italien betalar i sin tur 4,50 gånger pengarna.

I listan till höger kan ni ta del det engelska bolagets odds för Beckhams nästa destination.

Publicerad 2010-12-21 kl 16:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons