POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
10å

Bielefeld tar femte raka till 1,72

Bielefeld ramlade ur Bundesliga förra säsongen och vill se till att sejouren i andradivisionen enbart blir ettårig. Starten lovar gott.

Arminia Bielefeld kommer till spel med fem vinster på de sex senaste matcherna och segersviten är i och med 1-0-segern borta över Karlsruher nu uppe i fyra matcher. Efter de inledande åtta omgångarna av 2. Bundesliga toppar hemmalaget tabellen på 18 poäng, vilket är åtta fler än dagens gäst. Hemma har Bielefeld tagit tre segrar av fyra möjliga och starten på återtåget till förstadivisionen har fått en positiv inledning. Till fredagens match saknas Giovanni Federico men laget återfår Michael Lamy och, Zambias lagkapten, Christopher Katongo.

Gästande Aachen slutade fyra föregående säsong och är återigen ett förväntat topplag, men har hittills inte fått ordning på spelet fullt ut. Precis som tidigare säsonger är laget betydligt beskedligare på resande fot än hemma och nollan i vinstkolumnen är alltjämt intakt efter fyra bortamatcher. Historiskt har laget haft svår för Bielefeld borta och har resultatraden 0-2-4 här. Alla förlusterna har varit med god marginal.

1,72 på att det blir ny hemmavinst testas.

Publicerad 2009-10-16 kl 09:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå