Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Boulogne stänger igen på nytt

Mittenlaget Boulogne är det enda laget i Ligue 2 som ännu inte förlorat en match den här säsongen. I dagens bortamöte med topplaget Tours väntar ännu en målsnål match för det kompakta laget.

Tours har siktet inställt på att överta serieledningen från Le Mans vid seger i dag – men de kommer att få kämpa för att få samtliga poäng i mötet med Boulogne. Även om Tours är starkt på hemmaplan (5-2-0) är gästerna ännu obesegrat i ligaspelet efter 13 matcher.

Boulogne har noterats
för tre vinster samt tio oavgjorda resultat under säsongens hittills 13 avverkade ligamatcher och på bortaplan lyder resultatraden 0-6-0 med en målskillnad på 3-3. Hemma har alltså tre vinster samt fyra oavgjorda noterats med en sammanlagd målskillnad på 7-3 så att gästerna förespråkar, och bemästrar, en defensiv fotboll står klart.

92 procent av Boulognes matcher den här säsongen har innehållit färre än tre mål. Att den trenden håller i sig i dag mot Tours känns troligt då en ny stark defensiv insats lär krävas för att det ska bli poäng mot tabelltvåan.

Under 2,5 mål kan synas till 1,62 hos Bwin.com.

Publicerad 2010-11-08 kl 15:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons