Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Bra betalt på sydafrikansk seger

Vinst för Sydafrika i mötet med Guatemala innebär att Aaron Mokoena vunnit 100 matcher för sitt land. Det är något som laget ser till att bli verklighet via en klar seger över Guatemala till 2,10 hos Bwin.

Sydafrika har övertygat i sina VM-förberedelser då maj månads träningsmatcher har resulterat i segrar med 4-0 över Thailand samt 2-1 mot Colombia i förra veckan. Därtill noterades även ett 1-1-resultat mot Bulgarien förra måndagen. Samtliga mål i 2-1-vinsten mot Colombia tillkom genom straffar och för Sydafrikas del var det Modise och Mphela som förvaltade straffarna.

VM-värdlandet har nu en fin resultatrad med tre segrar samt tre oavgjorda på de sex senaste matcherna och förra veckans resultat lovar gott för framtiden. Vinst i dag innebär inte bara nyvunnet självförtroende utan också att Portsmouth-mittfältaren Mokoena kan fira sin hundrade vinst för Sydafrika.

Guatemala är rankat
på 114:e plats på världsrankingen och är helt klart sämre än Sydafrika. I VM-kvalet spelade laget in fem poäng på sex matcher i en grupp som innehöll USA, Trinidad och Tobago samt Kuba. Årets enda match spelades mot El Salvador den 4 mars och innebar vinst med 2-1.

Mot Sydafrika väger Guatemala för lätt och med nyvunnet självförtroende i ryggen vinner ”Bafana Bafana” och ser till att Mokoena får jubilera. Ettan liras med handicap -1 till 2,10 hos Bwin.com.

Publicerad 2010-05-31 kl 09:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons