Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Bra odds för TFF-seger

Trelleborg får tillbaka spelare och är fullt av självförtroende efter segern senast. Mot Brommapojkarna, som tvingats resa med buss till Skåne, spelas ettan till 2,00 hos Nordicbet.com.

Trelleborg hade, inför hemmamötet med IFK Göteborg senast, bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna. Laget var dessutom skadedrabbat och få trodde på hemmalaget inför mötet på Vångavallen.

Men Tom Prahls manskap visade prov på styrka och vann mötet med IFK Göteborg med 2-1 sedan Andreas Drugge och Mattias Adelstam gjort 1-0 och 2-0 i den första halvleken.

Då kom TFF till spel med bara fem avbytare men skadeläget har ljusnat betydligt till matchen mot Brommapojkarna. Joakim Nilsson, Marcus Pode och Fisnik Shala är tillbaka efter skador och ingår alla i truppen till kvällens match.

Brommapojkarna gjorde en riktigt slätstruken insats i 0-1-förlusten mot Örebro senast och idéerna i det offensiva spelet lyste med sin frånvaro. Det syntes tydligt hur viktig Andreas Eriksson, som utgick skadad, är för offensiven och han saknas i kväll.
Uppladdningen för Brommapojkarna är inte heller optimal då laget i går tvingades sätta sig på bussen för att resa ned till Skåne på grund av vulkanutbrottet på Island.

Det är en hel del som talar för Trelleborg i kväll och därmed liras ettan till 2,00 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-04-19 kl 11:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons