Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Bra sting i Getingarnas odds

Watford är ett par klasser – och divisioner – bättre än Aldershot. Två gånger insatsen på ”The Hornets” är därför ett riktigt guldodds när lagen drabbar samman i Ligacupen ikväll.


Tisdag 10 augusti


ÖPPET MÅL

Doncaster–Accrington 1
Doncaster var länge med i kampen om en play off-plats i The Championship förra säsongen. Att döma av premiären blir ”Donny” att räkna med även säsongen 2010/11. Rovers vann med 2–0 borta mot Preston efter två läckra mål signerade O’Connor och Havter. Accrington mönstrade i sin premiärmatch endast två spelare som var med i play off-förlusten mot Rotherham i våras. Omsättningen i truppen har således varit hög under sommaren och fansen får nog räkna med en ganska lång startsträcka för ”The Shots” som inför kvällens match har skador på Jack Randall, John Halls och Damian Spencer. Det här ska vara en mycket trygg etta.
Doncaster spelas till 1.48 hos betfair.


DAGENS DRAG

Aldershot–Watford
Watford imponerade i ligapremiären mot Norwich. ”Getingarna” spelade totalt respektlöst trots bortaplan och vann rättvist med 3-2. Watford kan bli en obehaglig överraskning för många lag den här säsongen trots att klubben har ekonomiska problem. Det sistnämnda innebär emellertid att även Ligacupen prioriteras högt. En seger mot Aldershot betyder att Watford kan lottas mot ett Premier League-lag i nästa omgång, vilket skulle ge ett välkommet klirr i den skrala kassan. Räkna alltså med taggade getingar ikväll. League 2-gänget Aldershot ska inte vålla laget från norra London några större problem även om cup är cup och David inte alltför sällan besegrar Goliat i den här sammanhangen. Aldershot har haft stor omsättning i truppen under sommaren och att döma av insatsen i premiären (0–0 mot Accrington) har inte managern Kevin Dillon lyckats få alla pusselbitar på rätt plats än.
Vi lirar rak tvåa på Watford till två gånger degen hos bwin.


RÖTT KORT:

BK Forward–Arameiska Syrianska
Har analyserat den här matchen flera gånger och vägt olika faktorer mot varandra om och om igen men kan inte hitta någon vinnare. Slutsatsen får istället bli – avstå spel.
Forward har tappat sin lagkapten Niklas Klingberg till Degerfors men fått hem Rasmus Östman från Trelleborg. Arameiska har tappat två spelare och värvat tre under uppehållet. Lagen möttes i förra omgången och då blev det 0–0. Ett oavgjort resultat ligger nära till hands igen men kryssoddsen lockar inte heller.

Publicerad 2010-08-10 kl 12:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons