Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Charlton tar motivationsseger till 1,85

För Oldham gäller den sista omgången av League One ingenting. Charlton jagar däremot en plats till Championship och en seger kan innebära direktuppflyttning. Segerhungern är enorm och därmed liras tvåan till 1,85 hos betfair.com.

Det står redan klart att det blir League One-spel för Oldham även kommande säsong då laget har fyra poäng till godo till en nedflyttningsplats. Laget har således inget mer än hemmafansen att spela för i den avslutande omgången men man kunde redan i förra omgångens 0-3-förlust mot Yeovil ana en avmattning av segerhungern. Jacobsen, Purdie samt Furman är kännbara avbräck som fortsatt är ur spel.

Charlton får som sämst kvala sig upp till Championship kommande säsong men chansen till direktuppflyttning finns fortfarande tack vare 1-0-segern över serietvåan Leeds i förra omgången. Leeds är även det lag som Charlton kan snuva på direktplatsen då de i dagsläget har två poäng upp till dem. Två andra lag, Milwall samt Swindon, jagar också Leeds så det vill till att Charlton har resultaten med sig samtidigt som de själv vinner. Youga och Basey är fortsatt de enda avbräcken för Charlton.

På bortaplan har gästerna noterats för resultatraden 8-9-5 den här säsongen och kan med god sannolikhet plussa på vinstkolumnen efter dagens match. Charlton får förtroendet till 1,85 hos betfair.com.

Publicerad 2010-05-08 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons