Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Christine tog vinnarbilden

Christine Magnussons jul blir extra kul. Hon tog nämligen vinnarbilden i fotbollskanalens tävling som arrangerades tillsammans med betfair.com.
- Helt underbart, säger Christine.

Flyg, boende och två VIP-biljetter till Camp Nou där Zlatan Ibrahimovics Barcelona tar emot Racing Santander samt 1 000 kronor på Christines betfair-konto. Det var förstapriset som släkten får svårt att bräcka i fråga om julklappar.

Och brorsan Stefan Magnusson, som får följa med Christine på resan, får också en jul att minnas lite extra. Men det var å andra sidan lite av hans förtjänst att Christine kunde ta vinnarbilden.
- Stefan skulle spela match och innan den började så passade jag på att se på lite knattefotboll. Så jag ställde mig bakom målet och tog en del bilder, säger Christine.

En av dem
blev riktigt bra. Bilden symboliserar ungdomsfotboll och är på många sätt så långt som man kan komma från Zlatan Ibrahimovic och de andra världsstjärnorna i Barcelona.
Men samtidigt inte.


Till och med världsstjärnorna i Barcelona har påbörjat sin karriär genom att lira knattefotboll någonstans i världen.
- Jag var först lite tveksam till om jag skulle skicka in bilden, men så tänkte jag att ”jag förlorar ju inget på att göra det”. Och nu har jag vunnit – det är helt fantastiskt!


Favoritlaget heter Malmö FF och Christine följer även Arsenal en hel del. Liksom Barcelona. Något som började då Ronaldinho spelade för klubben och nu när Zlatan Ibrahimovic har Camp Nou som hemmaarena har intresset knappast minskat.
- Jag har sett Barcelona en hel del på teve men aldrig på plats. Så det ska bli helt fantastiskt roligt.


I listan till höger presenteras samtliga vinnare i fotbollskanalens fototävling som arrangerades tillsammans med betfair.com.

Publicerad 2009-12-24 kl 09:00
Annons
Annons
Annons