Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Dagens Drag: Bröndby

Bröndbys svenskar ser till att fixa segern mot Nordsjälland i dag!

Torsdag den 15 april

Öppet mål

Elfsborg-Djurgården. Etta.

Djurgården hade målramen med sig vid ett antal tillfällen i 3-0-vinsten mot Trelleborg där skåningarna dessutom fick ett mål felaktigt bortdömt vid ställningen 0-0. Segersiffrorna var missvisande och i dag krävs samma tur om det ska bli poäng på Borås Arenas konstgräs. På skadelistan finns Jonson, Andersson, Sjölund och Youssef.Elfsborg föll, inte helt orättvist, i bortamötet med Helsingborg i förra omgången men laget var oerhört nära en kvittering i slutskedet av matchen. Endast en seger har tagits så här långt av guldkandidaten och det var i hemmamötet med Halmstad som slutade med 6-0. Till dagens match är Teddy Lucic tillbaka i spel.

Spelas hos: bet-at-home.com. Odds: 1,45.

Dagens Drag

Bröndby-Nordsjälland. Etta.

Efter en svag öppning efter omstarten av danska SAS-ligan har Bröndby hittat tillbaka till vinnande vägar och har nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher samt kryssat i en. Förra omgångens 1-0-seger på bortaplan mot serietvåan Odense var ett klart styrkebesked från svensklaget och till dagens match förstärks försvaret tack vare återkomster av tidigare avstängde Jon Jönsson samt tidigare skadade Anders Randrup. Sedan 2002 har Nordsjälland gästat Bröndby vid tolv tillfällen i ligasammanhang och i tio av dessa har laget fått se sig besegrat medan två oavgjorda nåtts. Förra årets besök slutade med en 3-6-förlust. I dag missar Sören Christensen och Andreas Laudrup matchen till följd av skador.

Spelas hos: betfair.com. Odds: 1,75.

Rött kort

Trelleborgs FF-IFK Göteborg.

Ett försvagat Trelleborg föll något orättvist med 0-3 på bortaplan mot Djurgården senast, efter att ha fått ett mål felaktigt bortdömt och träffat målramen ett antal gånger. Laget är fortsatt skadedrabbat men har inte förlorat hemma mot IFK på de tre senaste säsongerna. IFK dras i sin tur med skador på tongivande Hysén, Stiller, A. Johansson och Dyrestam. Detta kan mycket väl TFF ta hem.

Publicerad 2010-04-15 kl 15:45
Annons
Annons
Annons