Dif-seger mot Åtvid ger 1,70

Fotbollskanalen

Djurgårdsseger ger 1,70 hos nordicbet. När Åtvidaberg står för motståndet på Stadion liras ettan utan någon som helst tvekan.

Djurgården lyckades inte förvalta ledningen senast då Johan Oremo svarade för 0-1 i bortamötet med Elfsborg redan i den fjärde minuten.
Elfsborg hade vänt till 3-1 efter 56 minuter i en match där Djurgårdens försvarsspel inte fungerade.

I senaste matchen på Stadion blev det däremot tre poäng då Trelleborg besegrades med klara 3-0. Hittills har laget tagit fyra poäng inför hemmafansen då laget också spelat 0-0 mot Brommapojkarna samt 0-1 mot Helsingborg.
I kväll är Hrvoje Milic avstängd medan Martin Andersson, Daniel Sjölund, Mattias Jonson
och Pa Dembo Touray är skadade.

Åtvidaberg föll mot Helsingborg med 0-3 senast på Kopparvallen efter två raka 0-0-matcher mot Häcken (b) samt Kalmar (h).

Laget har fortfarande inte gjort mål i årets allsvenska och även om den nollan spräcks i kväll så kvarstår nollan i segerkolumnen. Åtvidaberg är ett lag som Djurgården bör besegra och trots att en trio tongivande spelare saknas är oddset på hemmavinst alldeles för bra för att motstå.

Ettan till 1,70 liras hos nordicbet.com.

Publicerad 2010-04-20 kl 12:00