Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Dif-vinst väntar i bottenmöte

Efter överkörningen av Brommapojkarna i föregående omgång går det bara inte att avstå spel på DIF mot ett svagt Halmstad på Stadion.

Det var proppen ur i söndags när krisstämplade Djurgården gästade Grimsta IP och BP. Utskåpningen var totalt, samtidigt som BP agerade mycket dåligt, och slutresultatet kunde skrivas till 4-1 i djurgårdsfavör. Youssef hade en av sina bättre dagar och svarade för två av målen, men drog också på sig en totalt onödig varning vilket sätter honom ur spel i dag. Magnusson är också avstängd samtidigt som Tauer återkommer efter sitt röd röda kort mot Malmö.

Halmstad tog efter fyra raka förluster en välbehövlig seger över Helsingborg senast. HIF är lite av laget som alla slår, om man får vara lite elak. Hos HBK saknas Rosén, Jensen och Ajsel Kujovic.

Vid vinst passerar DIF stockholmsrivalen Hammarby på kvalplatsen, vilken morot! Laget kommer dessutom ha en förväntansfull publik i ryggen och självförtroendet är stärkt. Det var länge sedan jag gjorde det, men i dag synas Djurgården till 2.37.

Publicerad 2009-09-24 kl 14:17
Annons
Annons
Annons