Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Dubbla upp med BP

Brommapojkarna placerar sig före Mjällby. Kalmar FF gör en bättre säsong än Malmö FF. Det är två sätt att dubbla pengarna på den allsvenska säsongen hos bet365.com.

I dag är det dags för allsvensk premiär och i vanlig ordning är det svårt att bedöma lagen efter dess insatser i träningsmatcherna – men en del spel sticker ändå ut inför dagens premiär.

Bet365.com erbjuder spel på vilket lag, av två, som placerar sig bättre än det andra när den allsvenska säsongen är färdigspelad.
Och bland spelobjekten finns det en hel del guldkorn.

Bet365.com har bedömt det som mer troligt att Mjällby placerar sig högre än Brommapojkarna och den bedömningen känns tveksam. BP, som svarade för en stark säsong som nykomling i fjol, har förstärkt laget med duktige försvarsspelaren Pontus Segerström samt Babis Stefanidis och dessutom har det unga laget blivit ett år äldre. Mjällby har också gjort ett par intressanta värvningar, i synnerhet i form av Tobias Grahn, men lär ändå få det svårt att undvika nedflyttning. Oddset, 2,00, på att Brommapojkarna slutar högre upp i tabellen än Mjällby är taget.

Samma odds betalar det om Kalmar FF placerar sig före Malmö FF. Och det känns också spelvärt. Sedan år 2004 har klubben inte slutat sämre än femma i allsvenskan och i fjol nådde laget en fjärde plats. Malmö FF slutade sjua i fjol, blev sexa året innan och 2007 nåddes en nionde plats. Det är inga tabellplaceringar som imponerar. Många experter har utsett Malmö till en av favoriterna till SM-guldet – men MFF har varit med i förhandssnacket inför de senaste säsongerna utan att leverera. Risken finns att det blir samma visa i år igen. 2,00 på Kalmar FF liras – och i listan till höger hittar ni en rad andra intressanta spel från bet365.com.

Publicerad 2010-03-13 kl 11:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons