Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Dubbla upp med HBK och AIK

Halmstad kan säkra det allsvenska kontraktet i dag medan AIK är piskat att vinna för att skaffa sig lite distans till de övriga bottenlagen. Mycket står alltså på spel i dag och vi tror det kommer leda till att båda lagen gör mål. Oddset 2,05 på det synas!

Halmstad fick sin segersvit på två matcher bruten senast när västkustlaget föll borta mot östkustlaget Mjällby med 0-2. HBK har trots den senaste förlusten en hel del att vara upprymt över då en seger i dag mot bottenkollegan AIK innebär säkrat allsvenskt kontrakt. Laget är därtill i god form då förlusten senast är den enda på de fem senaste omgångarna som i övrigt inneburit två vinster samt två oavgjorda resultat.

En oerhört viktig
match står alltså för dörren för HBK som har anfallaren Joe Sise i grym form. Laget har producerat 19 mål på 13 hemmamatcher i år och har ett psykologiskt övertag på AIK då de gick segrande ur bortamötet på Råsunda med 1-0 i våras. I dag saknar HBK avstängde Tomas Zvirgzdauskas.

För AIK:s del
kan inget nytt kontrakt säkras i dag men däremot kan ett stort kliv mot det tas vid seger. Närmast jagande Åtvidaberg, på samma poäng som AIK, förlorade igår mot Helsingborg medan Gefle, med en poäng färre än AIK, besegrade Gais vilket gjorde att nedflyttningskampen tätnade ytterligare.

AIK är inget
vidare på bortaplan och saknar fortsatt häktade Dulee Johnson vilket är ett kännbart avbräck. Walid Atta är däremot åter efter att ha varit fast i frysboxen en längre tid. Stockholmarna lär även de uppträda desperat i dag och med vasse Bangura på topp finns klart poängchans här!

Vi tror att segertörsten hos lagen är så stor att det kommer resultera i att båda parterna gör minst ett mål vardera och synar nordicbets 2,05 på det scenariot.

Publicerad 2010-10-25 kl 15:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons