Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Dubbla upp med överspel

Fem av Levangers sex senaste matcher har innehållit fyra mål eller fler. Motsvarande siffror för Follo är fyra av sex. I kvällens cupmöte spelas över 3,5 mål till 2,20 hos Nordicbet.com.

Levanger övertygade i senaste ligamatchen i norska division 2. Då besegrades Oslo City med hela 7-2 och var ytterligare en i raden av målrika matcher som laget varit inblandade i under den här säsongen.

I cupmötet med Verdal skrevs segersiffrorna till 3-0 och följde upp en 1-4-förlust mot Hødd, en 6-1-seger mot Molde 2, en 1-4-förlust mot Aalesund 2 samt ett 2-2-resultat mot Strindheim.
På de sex senaste matcherna har laget målskillnaden 20-13 och det innebär ett snitt på 5,5 mål per match.

Follo, som spelar i den norska motsvarigheten till superettan, Adeccoligan, har också varit inblandat i en hel del målrika matcher på slutet. Senast föll laget med 0-4 mot Bodø/Glimt. I de två matcherna dessförinnan blev det dock lika många segrar då Kolbotn besegrades med 5-0 i cupen och Tromsdalen slogs tillbaka med 4-0 i ligaspelet.

Laget har målskillnaden 10-7 på de sex senaste matcherna och det ger ett snitt på 2,8 mål per match men sett till de tre senaste är snittet betydligt högre: 4,33.

Över 3,5 mål i detta cupmöte ger 2,20 hos Nordicbet.com och lockar rejält i kväll!

Publicerad 2010-05-20 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons