Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Elfsborg liras mot Kalmar

I jakten på säsongens första seger får Kalmar klara sig utan brassarna Ferriera och Sacramento. I mötet med Elfsborg fråntar vi smålänningarna favoritskapet.

Kalmar har inlett säsongen med en poäng på två matcher och ställs i dag mot ett svårt motstånd när Elfsborg gästar Fredriksskans. 0-3-förlusten mot IFK Göteborg i premiären på hemmaplan följdes i förra omgången upp med ett 1-1-resultat borta mot Trelleborg.

I dag är det inte bara en knappt spelduglig gräsmatta som försvårar KFF:s segerchanser utan motståndet kommer med råg i ryggen efter en storseger och Kalmar skakas dessutom av interna stridigheter. Brassarna Jael Ferriera och Marcel Sacramento är båda petade ur matchtruppen efter att ha uteblivit från ett teoripass tidigare i veckan.

Elfsborg inledde säsongen blygsamt med ett 0-0-resultat borta mot Gefle men följde upp det med att köra över Halmstad med 6-0 i hemmapremiären, efter bland annat två mål av både James Keene och Johan Larsson. Stefan Ishizaki saknades då och gör så fortsatt.

Elfsborgs snabba passningsspel kommer med stor sannolikhet inte komma fullt till sin rätt på det småländska gräset men med en storseger i ryggen och petade brassar i Kalmar ska laget inte ses som golvat här.

Tvåan spelas med asian handicap 0, insatsen tillbaka vid oavgjort, till 2,10 hos bet365.com.

Publicerad 2010-03-27 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons