Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Elfsborg sänker DIF till 2,25

Med en hel del tur besegrade Djurgården Trelleborg i förra omgången och kunde ta säsongens första vinst. Nu räcker laget inte till och Elfsborg kan ta en komfortabel seger till 2,25 hos bwin.com.

Djurgården hade målramen med sig vid ett antal tillfällen i 3-0-vinsten mot Trelleborg där skåningarna dessutom fick ett mål felaktigt bortdömt vid ställningen 0-0. Segersiffrorna var missvisande och i dag krävs samma tur om det ska bli poäng på Borås Arenas konstgräs. På skadelistan finns Mattias Jonson, Martin Andersson, Daniel Sjölund och Christer Youssef.

Elfsborg föll, inte helt orättvist, i bortamötet med Helsingborg i förra omgången men laget var oerhört nära en kvittering i slutskedet av matchen. Endast en seger har tagits så här långt av guldkandidaten och det var i hemmamötet med Halmstad som slutade med 6-0. Till dagens match är Teddy Lucic tillbaka i spel och förväntas gå direkt in i startelvan. Saknas gör däremot fortsatt Ishizaki samt Ilola.

Förra säsongens möte här slutade med en 3-1-seger för Elfsborg och i dag blir det minst samma vinstmarginal. Djurgården ska inte orka stå emot på Borås Arena vilket ger spelet på ettan med handicap -1 till 2,25 hos bwin.com.

Publicerad 2010-04-15 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons