Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Engelsk vinnare i Champions League

Trots att Spanien har regerande CL-mästaren Barcelona vidare till slutspel är det ändå England, med tre lag vidare, som betalar minst när det gäller nationalitet på slutsegraren.

Chelsea gick obesegrat igenom gruppspelet i Champions League och har sällskap i slutspelet av Manchester United samt Arsenal. De fem senaste åren har minst ett av finallagen varit engelskt och två av gångerna har de stått som slutsegrare, Liverpool 2005 samt United 2008. Att det är engelsk nationalitet på segraren av denna upplaga av CL betalar 2,30 hos bet365.com.

Spanien som även dem har tre stycken lag vidare till slutspelet, Barcelona, Real Madrid samt Sevilla, betalar lite mer än England, nämligen 2,50. Spanskt finaldeltagande har det varit två gånger de senaste fem åren då Barcelona nådde längst både 2006 och 2009.

Italien, som har Milan, Inter och Fiorentina vidare betalar 6,50, medan Tyskland som är representerat av Bayern München samt Stuttgart ger 15,00 i odds.Tyskland har inte haft ett lag med i finalen sedan 2002 då Leverkusen föll mot Real Madrid. Vidare betalar Frankrike, som har Bordeaux och Lyon fortsatt med i spel, 19,00 och övriga nationer ger 26,00 gånger pengarna.

Till höger listas alla slutspelsklara lag.

Publicerad 2009-12-14 kl 12:30
Annons
Annons
Annons