Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Få mål utan Rooney

Utan Wayne Rooney, som är högst tveksam inför kvällens match, är Manchester Uniteds offensiv märkbart försvagad. Det bäddar för få mål i kväll.

Manchester United fick med stor sannolikhet se ligatiteln glida ur händerna när de förlorade hemma på Old Trafford mot Chelsea i helgen som gick. United var inte helt oväntat uddlöst framåt utan skadade Wayne Rooney och i dagens returmöte med Bayern München är han högst osäker till spel och kommer, enligt Sir Alex, inte att riskeras. Engelsmännen har trots hemmaplansfördel en mycket svår uppgift framför sig nu när de ska vända ett 1-2-underläge mot den tyska storklubben utan sitt anfallsess.

Tack vare Ivica Olic sena 2-1-mål i det första mötet står Bayern med ena foten i semifinalen och kan nu koncentrera sig på en disciplinerad defensiv. Laget kommer även till spel med en tung 2-1-seger på bortaplan mot Schalke 04 i ryggen. Tyskarna har endast frågetecken för Robben och Van Buyten.

Bayerns låga och kompakta försvarsspel i kombination med Uniteds förväntade avsaknad av en målskytt bäddar för ett målsnålt returmöte. Under 2,5 mål betalar 2,16 hos betfair.com och synas.

Publicerad 2010-04-07 kl 11:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons