Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Få mål väntar decimerat Valencia

Valencia vill ha upprättelseefter 1-4-förlusten mot Athletic senast, men saknar flertalet namnstarka spelare till dagens match. Mot Racing liras underspelet till 2,2 hos betfair.com.

Valencia har en händelserik vecka framför sig med. Förutom matchen i dag väntar ett möte med Werder Bremen på torsdag och i helgen väntar ett nytt tufft motstånd i form av Barcelona. Valencia, på tredje plats i ligatabellen, ska via vinst i mot ett formsvagt Racing hålla undan för jagande Mallorca samt Sevilla. Laget lär också vara motiverat och revanschsuget efter 1-4-förlusten mot Atletico senast. Hemma på Mestalla har Los Ché vunnit sex av sina elva ligamatcher, kryssat i fyra samt förlorat en. Banega, Marchena, Miguel, Alexis och César är samtliga är avstängda. Till dessa avbräck läggs de skadade spelarna Albelda, Bruno och Mathieu.

Racing saknar i sin tur skadade målvakten Tono samt Torrejon och kommer till spel med svag form. De tre senaste matcherna har förlorats och målskillnaden för dessa matcher lyder föga imponerande 0-9. På resande fot kan Racing visa upp resultatraden 4-4-4, med en målskillnad på 14-15.

Med Valencias alla avbräck och Racings måltorka i åtanke liras under 2,5 mål till 2,22 hos betfair.com.

Publicerad 2010-03-08 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons