Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Fotbollskanalen och Olof Lundh nominerade till Guldskölden

Fansen har sagt sitt.
Totalt 14 nomineringar till TV4, C More och Fotbollskanalen.
- Det känns såklart väldigt kul att läsarna och tittarna gillar det vi gör, det är ju trots allt  för dem vi jobbar, säger Niklas Supanich, innehållschef på TV4 Sport och C More Sport.

Svenska Fans pris Guldskölden ska återigen delas ut – och det är som vanligt läsarna och tittarna som fått nominera sina favoritjournalister och tjänster i olika kategorier. För Fotbollskanalen och Olof Lundh innebar årets upplaga fem nya nomineringar.

Fotbollskanalen är nominerad som årets sporttjänst/app; och Olof Lundh är nominerad till årets sportjournalist, årets sportkrönikör, årets fotbollsjournalist – och hans podcast Lundh är dessutom nominerad i kategorin årets sportpodd.
- Vi är själva väldigt stolta över nya Fotbollskanalen och det värmer såklart när vi ser att de som använder den gör det också, säger Tobias Rosvall, onlinechef på TV4 Sport.
- Och att Olof Lundh är nominerad i fyra kategorier är ännu en bekräftelse på att han är en av landets absolut främsta sportjournalister, fortsätter han.

- Bara att vara nominerad gör mig glad. Uppskattar att en del gillar mitt arbete och det är något som ger en boost, säger Olof Lundh.

Utöver nomineringarna för Fotbollskanalen och Olof Lundh är C Mores Tommy Åström tillsammans med Lasse Granqvist nominerade till årets sportprogramledare, och den sistnämnde är dessutom nominerad till årets kommentator medan Jonas Dahlqvist kan bli årets sportreporter.

Jens Fjällström är nominerad till årets bisittare, precis som Martin Åslund som också är nominerad i kategorin årets sporttwittrare. Dessutom är Niklas Wikegård och Sanny Lindström nominerade till årets hockeyjournalister.

Här kan du rösta i Guldskölden!

Publicerad 2016-05-26 kl 14:20
Annons
Annons
Annons