Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Frankrike är en säker vinnare

I det senaste mötet dessa lag emellan, i februari, kvitterade Frankrike till 1-1 i andra halvlek och resultatet var ändå en besvikelse då laget ägde matchen. Nu när det körs en repris av tillställningen på hemmaplan finns det inget som talar för att Tunisien skall kunna rubba fransmännen.

Les Blues har i sitt U21 landslag en mycket intressant trupp med spelare som Mamadou Sakho (PSG), David N'Gog (Liverpool) och Gabriel Obertan (Manchester United). Den sistnämnde, för närvarande sporadiskt inhoppande i Manchester United där han i mina ögon bör konkurrera ut Giggs från förstauppställningen, kan bli precis hur bra som helst och är faktiskt en potentiell ersättare till Ronaldo om Sir Alex skolar honom rätt.

Det som talar emot är att det är en vänskapsmatch med allt vad det innebär i osäkerhet kring laguttagning och attityd. Dock går ju detta åt båda hållen. Frankrike har två oavgjorda och två vunna på de fyra sista matcherna och detta bör alltså bli vinst nummer tre.

1.50 är i lägsta laget och knappast något uppseendeväckande spelvärde men jag hittar inget handikappspel hos bolagen och den som vill höja oddset kan använda matchen som oddsvirke. Det skall nog gå bra den här gången även om jag traditionellt sett inte förordar kombinationsspel!

Publicerad 2009-11-13 kl 09:46
Annons
Annons
Annons