Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Fulham liras mot Juve

Efter 3-1-segern på hemmaplan kan Juventus i sann italiensk anda spela på resultatet. Ett handicapspel på Fulham med insatsen tillbaka vid oavgjort är på sin plats.

Fulham är rejält i brygga inför kvällens retur i Europa League, men det är också anledningen till att laget får förtroendet. Londonlaget måste nämligen ösa på och gå för vinst medan Juventus kan ägna sig åt sitt defensiva spel. Fulham är som bekant som bäst hemma på Craven Cottage, vilket resultatraden i ligaspelet, 9-2-3, vittnar om. Senast ett italienskt lag var på besök var den 22 oktober 2009 då Roma fick med sig 1-1 i gruppspelet av Europa League. Inför matchen saknas skadade Andy Johnson och John Pantsil medan Danny Murphy samt Jonathan Greening är avstängda. David Elm kommer inte heller att delta till följd av sjukdom.

Juventus kommer även de till spel med en del avbräck då de båda målvakterna Buffon och Manninger är skadad, så väl som Chiellini, Amauri, Caceres, Giovinco och Paolucci. Därtill är Legrottaglie avstängd. Ungdomsmålvakterna Pinsoglio och Bonassi är uttagna till truppen.

Det är bara för Zamora och Dempsey att testa lyckan i kväll och hoppas att det bär frukt då asian handicap 0, insatsen tillbaka vid oavgjort, spelas på Fulham till 1,775 hos bet365.com.

Publicerad 2010-03-18 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons