POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
36v

Granqvist|Backe|Lundh - snart premiär på Sportkanalen och Fotbollskanalen

Sportkanalen och Fotbollskanalen lanserar en ny programsatsning med fokus på svensk fotboll.
Programmet Granqvist|Backe|Lundh, som har premiär på tisdag 9 oktober, går rakt på sak i de heta frågorna i såväl allsvenskan som i det svenska landslaget.
- Räkna med högt tempo men också mer snack än det vi gör i sändningarna, säger Lasse Granqvist.

Efter succéprogrammet Fotbollslabbet lanserar Sportkanalen och Fotbollskanalen nu ytterligare en programsatsning på fotboll. Programledaren Lasse Granqvist kommer i höst, tillsammans med experterna Hasse Backe och Olof Lundh, att prata om de hetaste frågorna inom svensk fotboll. Både när det gäller inhemsk fotboll, landslagsfotboll, samt fokus på landslagsaktuella spelare utomlands.

- Räkna med högt tempo men också mer snack än det vi gör i sändningarna. Många gånger har jag känt att det är lite synd att våra tittare inte hör snacket utanför sändning, för det kan ofta ge en tydligare bild. Nu blir det så, säger Lasse Granqvist.

Programmet kommer att innehålla fyra olika ämnen, med tre tyckare, där varje ämne diskuteras i runt två minuter.

- Jag älskar att snacka fotboll med Backe och Lundh, hoppas fler kommer känna likadant. Backe och Lundh är vana vid sina roller som experter. Nu kommer de få konkurrens. Min roll blir annorlunda för här är jag med bland tyckarna, det ska bli kul, fortsätter Granqvist.

Granqvist|Backe|Lundh, som kommer att sändas i åtta avsnitt under hösten, har premiär redan på tisdag 9 oktober klockan 21:00 i Sportkanalen. Två dagar senare, 11 oktober, finns det att se även på Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-10-05 kl 11:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå