Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Grymt odds på Cittadella

Padova slåss för att undvika nedflyttning. Cittadella jagar avancemang till serie A. När X2 på Cittadella står i 1,73 hos bet-at-home.com måste vi syna!

Padova har visserligen två raka hemmasegrar då Grosseto och Crotone besegrats med 1-0 respektive 2-0. Ett kryss och tre förluster är de övriga resultaten under 2010 inför hemmafansen.
Padova ligger på 18:e plats i tabellen men är i stort poängbehov då Gallipolli, under nedflyttningsstrecket, har samma poäng men sämre målskillnad.

Gästande Cittadella sneglar däremot uppåt i tabellen. Laget är bara två poäng efter Grosseto på positiv kvalplats och har sju raka matcher utan förlust. Kryss mot Sassuolo på hemmaplan samt Piacenza på bortaplan är de senaste resultaten som noterats men att laget är kapabelt på resande fot visade laget inte minst den 13 mars då tabellettan Lecce besegrades med 5-1.

När Padova senast tog emot Cittadella slutade matchen 1-1 medan slutresultat i mötet dessförinnan skrevs till 0-1. Tvåan på Cittadella finns till hela fyra gånger pengarna hos bet-at-home.com och liras för den som är ute efter ett riktigt högt odds.

Vi vill dock gardera oss och liras X2 till riktigt spelvärda 1,73 hos bet-at-home.com.

Publicerad 2010-04-02 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons