Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Grymt odds på Gefle

Örgryte är obesegrat sedan Janne Andersson tog över som tränare. Men nu kan första förlusten komma. Tvåan på Gefle spelas med insatsen tillbaka vid oavgjort till oddset 2,02 hos betfair.com.

Tre segrar och fyra kryss. Det är tränaren Janne Anderssons facit i superettan med Örgryte. I Svenska cupen tog sig laget vidare genom att besegra Värnamo efter förlängning.

Senast fick laget med sig en poäng hem från bortamötet med Falkenberg sedan laget tappat spelet i den andra halvleken då Falkenberg tilläts dominera totalt.
Nu saknas Santos hos hemmalaget och det är ett stort minus. Markus Anderberg är inte tillbaka i speldugligt skick och detsamma gäller Valter Tomaz Jr samt Niclas Elving som båda är långtidsskadade.

Att matchen dessutom är flyttad från Öis ordinarie hemmaarena Gamla Ullevi till konstgräset på Valhalla lär inte heller gynna hemmalaget.

Gefle ordnade en poäng i bortamötet med Djurgården efter en kvittering på tilläggstid senast och har noterats för två kryss samt en förlust på de tre senaste matcherna.

Gästerna gör bara en förändring gentemot senast då Haruna Moshi saknas på grund av sjukdom och ersätts av Daniel Westlin. Olof Mård, Öyvind Gram, Jonathan Hellström, Jonatan Berg och Daniel Leino saknas sedan tidigare.

Att Gefle går på ledighet efter cupmötet innebär att spelarna helt kan fokusera på uppgiften i kväll.

Men med tanke på hur svårslaget Öis varit under Janne Anderssons ledning spelar vi inte den raka tvåan utan testar den i stället med insatsen tillbaka vid oavgjort till oddset 2,02 hos betfair.com.

Publicerad 2010-05-25 kl 16:40
Annons
Annons
Annons