Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Grymt odds på Tottenham!

Tottenham öser på och har gjort tio mål i sina tre senaste matcher. Liverpool får det jobbigt på White Hart Lane i dag.

4–2 mot formstarka Blackburn, 3–2 i derbyt mot Arsenal – och så lekande lätta 3–0 mot Werder Bremen i onsdagens Champions League-möte. Tottenham har hittat en formtopp och ser ruggigt starkt ut för tillfället. I dag väntar en riktig holmgång när Liverpool gästar White Hart Lane.Efter två dåliga insatser i rad (1–1 mot Wigan och 0–2 mot Stoke) kom Liverpool tillbaka och vann enkelt hemma mot West Ham (3–0) förra helgen. Torres och kompani har haft en turbulent höst och var nere i en djup kris efter 0–2-förlusten i derbyt mot Everton den 17 oktober. 


Därefter radade Pool emellertid upp tre raka segrar i ligan, av vilka 2–0 mot Chelsea på Anfield var den mest meriterande. Senaste veckorna har man dock varvat bra prestationer med riktigt dåliga och det är svårt att veta riktigt var Liverpool står i dagsläget. Helt klart finns potential för att störa Tottenham men av olika skäl tror vi att Roy Hodgsons manskap blir utan poäng på White Hart Lane i kväll.Det viktigaste av dessa har vi redan berört – nämligen Tottenhams lysande form. När Spurs är i det här skicket spelar laget en fantastisk attackfotboll som få lag i England kan stå emot. Vidare saknar Liverpool sin härförare och lagkapten Steven Gerrard och i sådana här matcher är det extra kännbart att ha sin store ledare ur spel.

Liverpool har dessutom haft svårt borta mot Tottenham de senaste åren. Spurs har vunnit de tre senaste mötena med Pool på White Hart Lane (2–1, 4–2 och 2–1) och vi tror att Harry Redknapps mannar har en god chans att ta fjärde raka idag. Bale, Modric, Defoe, Lennon, Van der Vaart och de andra stjärnorna är mycket svårstoppade just nu.


Rak etta på Tottenham spelas till riktigt attraktiva 2.10 hos bwin.

Publicerad 2010-11-28 kl 13:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons