Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Guldodds på Grosseto!

Albinoleffe har bara tagit 2 poäng av 21 möjliga på bortaplan den här säsongen. Med tre spelare avstängda lär ”Leffe” få det jobbigt även mot Grosseto.

Både Grosseto och Albinoleffe överraskade positivt förra säsongen. I år har det gått tyngre. Grosseto har sålt chilenska anfallaren Mauricio Pinilla – som ifjol gjorde mål på allt som rörde sig – och det har inte gått obemärkt förbi. Pinilla (nu i Palermo) gjorde ifjol 24 mål på lika många matcher och en sådan spelare ersätter man förstås inte i en handvändning.

Grosseto har på
de första 15 matcherna bara lyckats göra 13 mål och har spelat 0–0 i tre av sina fem senaste matcher. Någon målfest lär det knappast bli mot bottenkollegan heller, men här ser vi en möjlighet för Grosseto att ta en knapp seger. Grosseto har uppträtt stabilt hemma på Stadio Olimpico Carlo Zecchini där man bara förlorat en match av åtta (tre segrar) så här långt.

Albinoleffe å sin
sida är ett riktigt dåligt bortalag. På resande fot har Bergamo-gänget bara tagit två poäng på sju matcher i vilka man bara lyckats göra tre futtiga mål. I dagens match tvingas ”Leffe” dessutom klara sig utan tre spelare som alla tillhör kärnan i truppen. Karamoko Cisse, Cristian Zenoni och Carlos Carmona är avstängda efter att ha blivit utvisade i förlustmatchen hemma mot Cittadella i förra omgången.

Grosseto har en del kvaliteter även utan Pinilla – här finns bland andra den rutinerade Riccardo Allegretti som gjorde tre mål på 16 matcher för Bari förra säsongen, samt dennes hårt arbetande mittfältskollega Giuseppe Statella. Kanske räcker det till tre poäng mot ett försvagat Albinoleffe.

Ettan på Grosseto spelas till 1.80 hos bet-at-home.

Publicerad 2010-11-20 kl 10:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons