Haka drar nytta av avstängning

Fotbollskanalen

FC Haka har inlett med två raka kryss. Nu kommer första segern. Ettan mot Jaro liras till 2,10 hos Nordicbet.com.

FC Haka inledde seriespelet med att spela 0-0 mot Åbo. Senast noterades laget för ett nytt kryss då bortamötet med HJK Helsingfors slutade 1-1 sedan gästernas Kalle Parviainen fastställt slutresultatet till 1-1 i slutet av den första halvleken.

Jaro besegrade Lahti premiären med 3-1 men föll senast mot Inter Åbo med 0-1 inför hemmafansen. Laget gjorde en bra match spelmässigt fram till den 63:e minuten då Alexei Eremenko Junior blev utvisad.

Därefter tog gästerna över matchen och kunde också avgöra i den 82:a minuten trots fint målvaktsspel från Vitali Teles.

I kväll är Alexei Eremenko Junior avstängd och Jaro bygger mycket av sitt spel kring honom. Laget är helt enkelt väldigt försvagat i och med att han saknas.

När ettan betalar hela 2,10 hos Nordicbet.com måste den testas.

Publicerad 2010-04-30 kl 14:30